Vil du placeres øverst på Google?

19 februar 2018 Michelle Løhde
Vil du placeres øverst på Google?

Når man ejer en hjemmeside, så erfarer man hurtigt, at det er altafgørende at blive placeret højt i søgemaskinerne. Undersøgelser viser dog, at knap halvdelen af dem der bruger Google som søgemaskine, udelukkende klikker på de tre første søgeresultater. Man får derfor ikke noget ud af at være placeret på side to. Hvis du drømmer om, at din hjemmeside bliver mere synlig i søgeresultaterne og bliver placeret blandt de tre første søgeresultaterne, så skal du forstå betydningen af SEO, herunder især linkbuilding.

Skab gode placeringer i Google med linkbuilding

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til at skabe en god placering i den populære søgemaskine Google. Der er kort sagt tre typer links, som du kan arbejde med for at blive mere synlig i søgeresultaterne:

1) Backlinks

Her handler det om at skabe links fra andre hjemmesider til din egen hjemmeside. På den måde fremstår din hjemmeside troværdig og stærk.

2) Interne links

Her handler det om links på din hjemmeside, der linker til andre steder på din hjemmeside. Dette betyder, at den besøgende sandsynligvis bruger længere tid på din side, og dette tager Google som et godt tegn, hvilket kan forbedre din placering. 

3) Eksterne links

Her handler det om at linke fra sin egen hjemmeside til andre hjemmesider, som er relevant og har kvalitet. På den måde øger du igen din troværdighed. 

 

Flere Nyheder