Skal du have et tandimplantat i Århus?

31 august 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du skal have indsat et tandimplantat, så kan det være en fordel, at du får det lavet i dit lokalområde. På den måde skal du ikke bøvle med alt for meget transport, og det bliver nemmere at komme til og fra tandlægen. Når du skal have et tandimplantat, så kommer det nemlig til at kræve, at du svinger forbi tandlægen et par gange.

Hvad er et tandimplantat? 

Tandimplantater kan nemlig være en ret god løsning, hvis man mangler en tand, som man gerne vil have “tilbage”. Her kan et tandimplantatet nemlig laves, så det kommer til at sidde i munden, som var det en rigtig tand. Der laves en kunstig rod, som opereres ind i kæben. Og når det engang er helet, så kommer der en porcelænskrone eller porcelænsbro på. 

En porcelænsbro vil ofte vælges, når man mangler flere tænder – derfra også navnet, bro. Her vil der blot skulle sættes flere implantater op, så det også passer med de steder, hvor der mangler tænder. Det er selvfølgelig den enkelte tandlæges vurdering, hvad der er den bedste løsning for lige netop dig. 

Få lavet dit tandimplantat i Århus

Hvis du skal have lavet et tandimplantat i Århus, så er der gode muligheder for hjælp. Det er nemlig langt de fleste tandlægeklinikker, som vil kunne hjælpe dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at der laves et godt forarbejde, før du skal have lavet dit implantat, når det skal laves, og at der følges godt op på implantatet bagefter. 

Der kan desuden være et ekstra arbejde med det æstetiske, hvis implantatet skal placeres et sted, hvor det er meget synligt. For her kommer det jo til at blive en del af ens smil – og derfor må det gerne matche de resterende tænder, man har. Det er der heldigvis også god mulighed for i dag – og også når du skal have et tandimplantat i århus.

Flere Nyheder