Sådan får du mest ud af roulette-spillet

28 januar 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan får du mest ud af roulette-spillet

Der går en del myter om roulette, og hvordan man bedst muligt kan vinde på dette casino-spil.

Nogle steder bliver der ligefrem beskrevet en skudsikker metode til at vinde, der går under mange forskellige navne. Men ikke alene er vi her for at skyde den strategi ned – vi vil også give dig nogle fifs til, hvordan du får mest spænding ud af at spille roulette.

Men lad os tage det første emne i denne artikel, den såkaldte skudsikre metode til at vinde.

Uden at gå i detaljer om de fine finesser ved denne taktik, så handler det ganske enkelt om, at man skal blive ved med at fordoble ens indsats på enten at satse på, at kuglen lander på et rødt eller et sort felt.

Skulle man tabe sit bet, fordobler man indsatsen, og vinder man, starter man forfra med et lille bet på enten samme farve eller skifter farve.

Det store problem er, at rouletten ikke kan ‘huske’, hvad der lige har været udfaldet ved sidste kast. Således kan du risikere at skulle blive ved med at fordoble dit beløb, til du er oppe i millionklassen(!)

På den måde er chancen for at få én bestemt farve (hvis vi lige for nemhedens skyld fraregner 00-feltet) altid 50 procent. Altid! Chancen for at få en bestemt farve bliver ikke større eller mindre af at bette igen og igen. Chancen er altid konstant.

Nej, hvis du skal have den optimale spænding ud af spillet og ikke bare lege kvasi-kalkulerende, så skal du vælge nogle yndlingstal, måske kun et enkelt, måske en talrække og så bette.

På den måde er der både chance for at vinde store beløb, men man har også en større spænding i kroppen efter, om man kan have heldet med sig, selvom oddsene er lavere, end hvis man bare satsede på en bestemt farve.

Flere Nyheder