Hvem kan man tillade sig at give sexlegetøj som gave til?

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvem kan man tillade sig at give sexlegetøj som gave til?

Det kan lyde så formanende, når man siger, at man overvejer at give voksen legetøj til en person, men om man så kan tillade sig det?

Men det hænger jo blandt andet sammen med de fordomme og tanker, der er forbundet med sexlegetøj, samt at det er noget privat, man har med at gøre her.

For det vil måske se lidt akavet ud, at man giver en dildo i gave til en veninde til en rund fødselsdag, hvor familien er med – her er det bedre at give det, hvis det kun er den nærmeste vennekreds, der er med.

Det kan være underligt, for piger – og for den sags skyld også mænd – kan holde hele dildo-fester, hvor de snakker åbent om den slags og næsten skriver en annonce på de sociale medier om, at man mødes, og der er åbent hus.

Men når det kommer til ens familie, så vil langt de fleste helst ikke snakke om sex, og dette inkluderer da også sexlegetøjet, selvom det måske er givet velment.

Mange mennesker kommer desuden også kun perifert i kontakt med sexlegetøj, fordi de skal købe det for sjov til en ven, til en polterabend eller noget andet, hvorfor de desværre kun er med til at forklejne den opfattelse og nedgøre det sexlegetøj, der findes, når man så samles om det og taler det ned.

Men vi kan nok blive enige om, at medmindre man er virkelig tæt med ens forældre, så er det nok ikke den generation eller generationen før, som man giver sexlegetøj til.

Man skal heller ikke give det til mindreårige børn heller ikke for sjov. De har rigeligt travlt med at blive små voksne, så de skal heller ikke eksponeres for sexlegetøj.

Derfor er det sikreste altid at give den slags i et lukket forum, hvor man kan være to om at udveksle pakker for eksempel eller se den anden pakke det op.

Flere Nyheder