Få større, hårdere og længerevarende rejsning med penisringe

03 juni 2018 Astrid Pedersen
Få større, hårdere og længerevarende rejsning med penisringe

De fleste mænd oplever fra tid til anden erektil dysfunktion – det vil sige, problemer med at få rejsning, med ikke at blive hård nok, eller med ikke at kunne holde rejsningen i særligt lang tid ad gangen. Der kan være mange grunde hertil. Det kan være medicinske grunde – enten som en bivirkning af medicin, du tager, eller som en følge af sygdom. Kredsløbsproblemer kan være medvirkende årsag, og det samme kan hormonelle forandringer. Rejsningsproblemer kan opstå som følge af stress eller depressive tilstande. Og hvor det er helt normalt at opleve disse problemer i kortere perioder, bør du være opmærksom på, om rejsningsproblemerne kan skyldes en underliggende årsag, som det er vigtigt at få behandlet.

Penisringe forstærker rejsningen

Når det så er sagt, vil du sikkert stadig bare ønske at opnå en hård og langvarig rejsning, når du har brug for den. Og til alt held findes der meget simple remedier, som ikke indebærer indtagelse af skadelig medicin. De kaldes ”penisringe”, og er, i al sin enkelthed, ringe, som monteres på penis for at skabe, forstærke og forlænge erektionen.

Hvordan fungerer penisringe?

En penisring skal sidde ved roden af penis. Den trækkes ned over hovedet på penis, når denne er erigeret. Det kan godt lade sig gøre fra slap tilstand, men dette er dog noget mere omstændeligt. Når penisringen sidder korrekt, vil den blokere for tilbageløb af det blod, som løber til svulmelegemet ved erektion. Så vil penis automatisk blive hårdere, og erektionen vil holde i længere tid. Det tilløbne blod vil samtidig gøre glans mere følsomt.

Hvem kan bruge penisringe?

Som udgangspunkt kan alle – også mænd uden rejsningsproblemer – kunne have glæde af penisringe. Det anbefales, at man prøver sig frem med den blødeste model til at begynde med, og aldrig har en penisring på i mere end tyve minutter ad gangen. Se det store udvalg af penisringe i alle størrelser og varianter på belugi.dk

Flere Nyheder