Få oprettet eller ændret dit skøde hos en boligadvokat

08 januar 2018 Astrid Pedersen
Få oprettet eller ændret dit skøde hos en boligadvokat

Er du på jagt efter drømmeboligen, og har du tænkt dig, at det skal være en ejerbolig, er der mange ting at være opmærksom på. Når man køber bolig, er man ikke altid sikret den bedste og mest upartiske behandling hos en mægler – ejendomsmægleren må nemlig efter gældende lov kun fungere som advokat for den ene part i en bolighandel, og her vil han eller hun typisk vælge sælger, da det er salget, som skaffer mægleren hans eller hendes provision.

eBoligadvokat – billig oprettelse af skøde

Dette er dog ikke den eneste service, din boligadvokat kan tilbyde. Når du i forbindelse med en bolighandel skal have udarbejdet et skøde, eller når du i forbindelse med en skilsmisse skal have ændret et eksisterende skøde, kan din boligadvokat være behjælpelig. Priser på skøde varierer en del fra boligadvokat til boligadvokat.

Hvis du leder efter en boligadvokat, som kan tilbyde fast billig pris på oprettelse eller ændring af skøde ved ejendomshandel, kan du med fordel kigge på eBoligadvokat.dk. Her ligger prisen på oprettelse af skøde fast på 2.500,- kr. inklusive moms, men eksklusive tinglysningsafgift til staten og 0,6 % afgift af købesum eller ejendomsvurdering. Med i prisen følger indhentelse af alle nødvendige oplysninger fra både køber og sælger, udarbejdelse af selve skødet, anmeldelse af skødet til tinglysning, udfærdigelse af refusionsopgørelse, samt garantien for, at vederlaget bortfalder, såfremt der alligevel ikke optræder en handel.

Ændring af skøde ved eBoligadvokat

Hvis du står for at skulle skilles, separeres eller fraflytte din samlever, skal jeres skøde på jeres fælles ejendom ændres, så det kommer til at stå i enten dit eller din tidligere samlevers/ægtefælles navn, såfremt en af jer ønsker at blive boende i huset eller i lejligheden. Denne ydelse kan du ligeledes få til fast lav pris hos eBoligadvokat.dk – her ligger prisen på 1.950,- kr. inklusive alt. Den samme pris gælder ved ændring af skøde ved familieoverdragelse eller ved ændring af ejerandele. 

Læs mere om billig skødehåndtering på eBoligadvokat.dk/skoede.

Flere Nyheder