Dan overblik over spil med betting

17 september 2018 Anders Lundtang Hansen
Dan overblik over spil med betting

Det gør bare lige kampen det sjovere, ikke sandt?

Vi taler selvfølgelig om, når kampen på skærmen skal til at gå i gang, og du kigger bedrevidende på din ven og erklærer, at du føler dig sikker på slutresultatet. Vennen vender mistroisk blikket mod dig, og før I har set jer om, så har I indgået et væddemål, hvor der måske er mere end æren på spil.

I gamle dage var det begrænset, hvilke sportsgrene man kunne sportsbette på, som det også hedder at indgå væddemål, når det foregår over officielle instanser. Nu om dage kan det hele foregå over telefonen med et hurtigt swipe, om der eventuelt kan scores i de afgørende minutter af en sekundær sportsgren af en halvkendt spiller eller ej.

Der er selvsagt blevet plads til mange former for online-betting, og hvis man er rigtig dygtig, så kan man endda leve af det.

Kan du også gøre det? Ja, hvis du har din sunde fornuft med dig og forstår at have is i maven og eventuelt satse, hvor andre spiller sikkert.

Som det første bør du tilsidesætte et bestemt beløb til betting, som du ved, du kan undvære. Der ville ikke være noget værre end at sidde i gæld på den ene eller anden måde, fordi du har brugt penge, du ikke havde, på betting.

Kend dine begrænsninger og gør dig det klart, hvilke områder og sportsgrene du føler dig kyndig nok til at bette på. En såkaldt “ekspert” med “insiderviden” kan vise sig at være det rene bluff.

Husk også lige at gøre det klart med dig selv, hvor lang tid du vil bruge på at bette. Hvis det begynder at tage overhånd og prioritering fra dine daglige gøremål, kan det være, du er ved at ende i noget ludomani, og så ryger det sjove ved at bette. 

Flere Nyheder